אם גם אתם גיליתם את היתרונות של CBD ואוהבים לאפות, הנה כמה דברים שכדאי לכם לדעת:
איך בעצם אופים עם CBD? האמת שזה ממש פשוט.
מאפים המכילים CBD לא יגרמו לכם לתחושת "היי", אבל הם בהחלט עשויים לשפר את תחושת הבריאות הכללית שלכם.
היתרונות באפייה עם CBD:
כמעט כולם אוהבים עוגיות שוקלד או בראניז חם, אבל זאת לא הסיבה היחידה לאפות עם CBD. לשימוש של CBD באפייה יש עוד יתרונות להציע:
זמן השפעה ארוך יותר – לצריכה של CBD באכילה אולי לוקח יותר זמן להשפיע מאשר דרכים אחרות, אבל זמן ההשפעה באכילה יכול להימשך בין שעתיים לארבע שעות יותר.
כמות צריכה מדודה – אפייה של CBD מאפשרת לקבל כמויות מדויקות. ברגע שתלמדו לאפות עם CBD תוכלו לחשב ולהתאים לעצמכם כמה מהחומר מתאים לכם לצרוך.
שלושה דברים שחשוב לזכור כשאופים עם CBD:
טמפרטורה
כשמשתמשים בCBD לאפייה, חשוב מאוד להקפיד על הטמפרטורה. בעוד חימום של CBD יכול להגביר את ההשפעה שלו, טמפרטורה גבוהה מידי יכולה להרוס הרבה מהתרכובות הפעילות שלו. נקודת הרתיחה של CBD היא 160 -180 מעלות. אפייה של CBD בטמפרטורה גבוהה מזו למשך זמן ממושך עשוייה לגרום לCBD במתכון שלכם להתאדות ולתוצר הסופי לאבד מפוטנציאל ההשפעה שלו.
מינונים
אם בכוונתכם להשתמש בCBD לאפייה אתם מוכרחים לחשוב על גודל המינון. אם לדוגמה ברצונכם להכין 24 עוגיות עם 100 מ"ג של CBD, כל עוגייה תכיל רק 4 מ"ג של CBD. אם ייחלתם לעוגיות עם 4 מ"ג CBD, נהדר. אבל אם תרצו שכל עוגייה תכיל יותר חומר עליכם להתחשב בכמויות. בואו נגיד שתרצו להכין 24 עוגיות שכל אחת מכילה 25 מ"ג CBD. תצטרכו להשתמש ב-600 מ"ג CBD במתכון שלכם. אם תרצו שהאפייה שלכם "תעשה את העבודה", תנו דגש למינונים.
אחסון
אחסון ראוי של מאפי הCBD הוא חשוב כדי לשמור עליהם טריים ולהבטיח שמירה על הפוטנציאל הכימי שלהם. CBD מאוד רגיש לחום ואור, ונשמר בצורה הטובה ביותר כשהוא מאוחסן במקומות קרים וחשוכים. ארון מזווה לדוגמה, שלא נחשף לחום ואור, הוא מקום מצויין לשמירה על המאפים שלכם.
מתכון בונוס: עוגיות שוקלד צ'יפס CBD
מוכנים להתחיל לאפות עם CBD? נסו את המתכון הפשוט הזה להכנה של 30 עוגיות, כל אחת מכילה 25 מ"ג CBD
מצרכים:
- 200 גרם חמאה מומסת
- כוס סוכר
- 2 ביצים
- 2 כפיות תמצית וניל
- 750 מ"ג שמן CBD ( לרכישה : isracbd )
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1\2 כפית מלח
- 1 כוס שבבי שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה:
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מערבלים את החמאה הסוכר ושמן הCBD במיקסר חשמלי עם וו גיטרה במשך 2-3 דקות עד לקבלת מרקם רך ואוורירי.
- מוסיפים את שאר המצרכים ומערבלים עד לשילובם בתערובת.
- מכינים כדורים בגודל כפית ומניחים על נייר אפייה במרחק של כשני סנטימטרים מאחד לשני.
- אופים במשך 20-24 דקות.
בתיאבון!