3 הקוקטיילים שישדרגו את המסיבה שלכם

עוגת שוקולד
תוכן עניינים
מעוניינים לקבל הצעת מחיר ?
כתבות אחרונות

מתכננים מסיבה? אתם חייבים לחשוב על איזה קוקטיילים תגישו בה. מסיבה מהנה הופכת למהנה הרבה יותר ברגע שבו אתם משקיעים במשקאות אלכוהוליים מושקעים, מהנים, מתוקים ומיוחדים, שמעורבבים מסוגי אלכוהול איכותיים ומרכיבים נוספים ליצירת החוויה המושלמת. אז בשביל לעזור לכם, חשבנו בשבילכם על שלושה רעיונות לקוקטיילים שייקחו את המסיבה שלכם לרקיע השביעי.

 

קוקטייל טוב משדרג כל מסיבה

אם תחשבו על המסיבות שבהן נכחתם בחיים, ותחשבו מתוך המסיבות האלה על המסיבות שבהן הוכנו מראש קוקטיילים שמהם יכולתם להתכבד וליהנות, בוודאי גם תבינו שהמסיבות האלה היו מהטובות והמהנות יותר בהן יצא לכם לקחת חלק.

הסיבה לכך היא פשוטה – קוקטייל טוב לוקח כל מסיבה כמה וכמה רמות למעלה. בשביל שהאורחים שלכם יוכלו ליהנות גם מהמסיבה שלכם באופן המשמעותי ביותר, אתם צריכים לחשוב על הקוקטיילים המתאימים ביותר שתוכלו להכין בקלות.

אם אין לכם ניסיון בתחום אין מה להיבהל – הכנה של קוקטיילים מהנים היא משימה פשוטה יותר ממה שאולי חשבתם שהיא. כל מה שאתם צריכים הוא רעיון – ונתנו לכם כאן שלושה רעיונות שכדאי לכם מאוד לשמור עבור קוקטיילים למסיבה הבאה שלכם, שמתאימים לסוגים שונים של מסיבות.

 

מוחיטו – למסיבת בריכה קיצית

המוחיטו, שמגיע אלינו מקובה, הוא קוקטייל הקיץ האולטימטיבי, ומומלץ להגיש אותו קר במיוחד, עם כמה עלי נענע ופלחי לימון, בכוסות שקוררו מראש בשביל לתת את החוויה המקסימלית. מסיבת בריכה תהיה הפורמט המושלם להגשה של מוחיטו, אבל כדאי להיזהר לא לשתות יותר מדי ולקפוץ למים.

בשביל להכין את המוחיטו עצמו צריך עלי נענע, פלחי ליים (אפשר גם לימון, אבל עדיף ליים אם משיגים), סוכר, קרח כתוש וכמובן שגם רום איכותי (עדיף רום לא מתובל). מי שרוצה לדלל קצת את המשקה יכול גם לערבב סודה קרה. את המוחיטו יש להגיש בכוסות גבוהות עם קרח וקישוט של עלי נענע.

 

אירוח חורפי וקריר? תשקיעו בסנגרייה

הקוקטייל הזה מתאים בעיקר לאירוח חורפי יותר, שבו מזג האוויר הוא קר יותר ואנחנו רוצים משקה שמחמם גם את הבטן וגם את האווירה. סנגרייה היא פתרון מצוין – קוקטייל שמבוסס על מיץ תפוזים, סוכר חום, מקלות קינמון וכמובן שגם יין אדום איכותי.

היינות המתאימים ביותר לכך שזמינים לנו הם יינות ישראלים מובחרים – יינות תוצרת הארץ מצטיינים בהתאמה אידאלית להגשה במסגרת סנגרייה ולהגשה בפני עצמם לצד שוקולד וקינוחים נוספים. את הסנגרייה מבשלים בסיר עד שכל המרכיבים מתערבבים ומגיעים לבעבוע קל – ואז אפשר להגיש עם מצקת לכוסות עבות יחסית.

 

לשבת בפתח תקווה ולהרגיש בקאריביים? פינה קולדה זה הסוד

פינה קולדה היא קוקטייל שמבוסס על רום, קרם קוקוס, שמנת, מיץ אננס וכמות גדולה של קרח. מסיבה עם פינה קולדה היא מסיבה מהנה במיוחד – מדובר במשקה שהוא לא רק מהנה בפני עצמו, אלא גם ממלא את הקיבה ואת הנשמה. את הפינה קולדה צריך לערבב בבלנדר – המרכיבים צריכים להיגרס יחד, ולאחר מכן להיות מוגשים בכוסות גבוהות עם קש.

קוקטיילים

אהבתם? שתפו עם החברים!