סדנאות שוקולד לארגונים וחברות
סדנת שוקולד לארגונים וחברות עם עדי הינה חוויית גיבוש בלתי נשכחת. עדי היא שוקולייטרית מקצועית ומדריכת סלסה מוסמכת, לאירועי הארגון או החברה שלכם.
סדנת השוקולד שאני בוחר
במיוחד לאנשי ארגונים או חברות שמכירים את המועסקים ואת הפעילות אותה הם מעוניינים לעשות, ניתן להתאים את סדנת השוקולד לפי סוג האירוע (יום גיבוש, ערב חברה וכדומה). בנוסף, אופן סדנת השוקולד מותאם להעדפת הארגון או החברה – מקום וסוג הפעילות או השוקולדים שאותם ירצו להכין.
עם מה יוצאים מסדנת השוקולד?
החברים ייצאו מגובשים יותר, ובעלי עבודת צוות טובה ויותר. בנוסף לכך, כל אחד המשתתפים יוצא מסדנת השוקולד עם טיפים להכנת המטעמים בבית ועם המטעמים שהכינו במהלך הסדנה.
סדנת שוקולד לארגונים וחברות
בתור בעל עסק, אתה מעוניין ליצור את אווירה הכי טובה שיש במקום העבודה שלך. אווירה חיובית ושיתוף פעולה במקום העבודה, יכולה לגרום לאנשים לעבוד בצורה מחודדת וטובה יותר. כאשר עובדים בצורה יעילה ומתואמת, יכולים להגיע לחיסכון גדול במשאבים ולעבודה אשר מבוצעת על הצד הטוב ביותר. כל אלה יכולים לגרום לעסק שלך לגדול ולהצליח.
אווירה טובה וגיבוש הם שני אלמנטים חשובים ביותר, בעולם העסקים בכלל ובמקום העבודה בפרט. על מנת להגיע למצב שבו המועסקים שלך עובדים בצורה יעילה ובשיתוף פעולה כזה, דבר ראשון שתרצה לעשות, בתור מעסיק, זה לגבש את העובדים ותוך כדי ליצור את האווירה הנעימה במקום העבודה. סדנאות השוקולד לארגונים וחברות של עדי, הן אחת מהדרכים היצירתיות והטעימות ביותר לגיבוש העובדים וליצירת שיתוף פעולה ביניהם.
רגע לפני סדנאות השוקולד
רגעים ספורים לפני תחילת סדנאות השוקולד, יתרשמו חברי הקבוצה ממגוון רחב של מטעמים שוקולדיים ופרליני שוקולד מדהימים ומעוררי תיאבון מחומר הגלם האהוב- שוקולד. עובדי הארגון או החברה יגיעו, יסתכלו, יריחו ויטעמו משלל המטעמים המוצגים להם. מטרת טעימה זו הוא לפתוח את חברי הסדנה לרעיונות יצירתיים ולתת השראה להמשך סדנת השוקולד.
כמה דקות לפני שניגש להכנת המטעמים הקבוצתיים ולשיתוף הפעולה של החברים בארגון או החברה, נכיר קצת את חומר הגלם יותר לעומק. נשמע על המקורות שלו, ממה הוא עשוי, איך מכינים אותו ועל תכונות המרפא המיוחדות שיש לשוקולד האהוב.
מהלך סדנת השוקולד
במהלך סדנת השוקולד של עדי, נלמד לעבוד עם חומר הגלם המתוק- שוקולד, נכיר את העבודה המדוייקת שיש לעשות על מנת להגיע לתוצר היפה והטעים. בנוסף לכך, נכין בעבודת צוות ושיתוף פעולה, פרליני שוקולד מהפנטים במילויים שונים שיבחרו חברי הארגון או החברה. כמו כן, נכין את הקינוח השוקולדי האהוב – טראפלס. טראפלס הינם כדורי שוקולד מרהיבים ביופיים וטעמם מצופים קקאו. עוד הפתעות בסדנת השוקולד יתגלו בהמשך ערב הגיבוש של החברה או הארגון.
מעבר להכנה של המטעמים, זוכים חברי הארגון או החברה ללמוד את הטכניקות ולקבל טיפים מרכזיים על מנת שיכולו לבצע את הכנת השוקולדים גם בביתם ויוכלו לכבד את שאר חבריהם במטעמים. לקינוח, במידה והארגון או החברה מעוניינים, ניתן במהלך שממתינים לשוקולד האהוב שיתקרר להוסיף לשמחת השוקולד גם סדנת סלסה מטריפה למתחילים.
סדנאות השוקולד לארגונים וחברות מותאמות לפי סוג האירוע (יום גיבוש, ערב חברה וכדומה). בנוסף, אופן סדנת השוקולד מותאם להעדפת הארגון או החברה – מקום וסוג הפעילות או השוקולדים שאותם ירצו להכין.
"במהלך סדנת השוקולד של עדי, נלמד לעבוד עם חומר הגלם המתוק- שוקולד, נכיר את העבודה המדוייקת שיש לעשות על מנת להגיע לתוצר היפה והטעים."
עם מה יוצאים מסדנת השוקולד?
בסופה של סדנת השוקולד, ייצאו עובדי החברה מגובשים יותר, בעלי שיתוף פעולה רב ועבודת צוות מעולה. יתר על כן, ייקחו כל אחד מצוות העובדים המגובש את המטעמים המדהימים שהכינו לביתם, עטופים בצורה הכי יפה שיש.